Tel: 010-4776477 | Zoek:
We're all around town!    
AroundTown Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam

AroundTown biedt de leukste bedrijfssuitjes in Rotterdam. Al onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen die op zoek zijn naar een leuke activiteit om samen te ondernemen en tegelijkertijd Rotterdam beter willen leren kennen. Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk vriendenweekend. We hebben de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes, van actieve teambuilding activiteiten tot grappige diner shows en muziek workshops. Wil je gewoon een rondleiding/tour door Rotterdam dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! Wij hebben echte Rotterdammers in huis die jou graag alle bekende en minder bekende plekken van Rotterdam laten zien. Hoor de levendige verhalen terwijl je je op een fiets, tandem, segway of tuktuk door de stad beweegt.

Cocktail Workshop

2 uur
Leer zélf overheerlijke cocktails maken tijdens deze workshop.
Boek nu!
32,50 p.p.

Gin-tonic proeverij

2 hours
Gin Tonic proeverij. Tijdens het proeven wordt u meegenomen in de wereld van gin & tonic.
Boek nu!
32,50 p.p.

Whisky proeverij!

2 uur
Whiskey proeverij. De proeverij omvat mooie Single Malt Whisky's uit verschillende landen van de wereld.
Boek nu!
32,50 p.p.

Crimineel Rotterdam

Tijdens deze tour leer je de rauwe kant van Rotterdam kennen.
Boek nu!
25,00 p.p.

COMPANY COMPETITION

De COMPANY COMPETITION is een old skool teambuilding toernooi waarin je slimheid, samenwerking en wilskracht moet bundelen om met zo min mogelijk hints zo snel mogelijk te ontsnappen. Je krijgt 60 min de tijd om het escape avontuur van The Architect te ontwaren. Snelheid en slimheid worden zo gecombineerd. Kwalificeer jij je met je team voor de finale?
Boek nu!
32,50 p.p.

Het Spel van Gouda

Het Spel van Gouda is een interactief stadsspel waarmee je op een unieke wijze kennis kan maken met Gouda en al haar historische bezienswaardigheden. Zo leiden de opdrachten je niet alleen langs de bekendste HighLights, maar maak je tijdens het spel ook meerdere uitstapjes naar minder bekende, maar zeker even mooie plekken in Gouda. Door het stukje competitie leer je je collega's een stuk beter kennen!
Boek nu!
€ 27,50 p.p. ex BTW

A Christmas Carol

4 hours
A Christmas Carol Een bijzondere kerstervaring. Het 19e -eeuwse kerstverhaal van Charles Dickens herleeft in volle glorie in tijdens kerst in de Arminiuskerk. In de historische raadzaal wordt het verhaal “A Christmas Carol” verteld volgens een eigentijdse bewerking. Een bijzondere invulling van uw kerstdiner of lunch op een zeer sfeervolle locatie.
Boek nu!
op aanvraag

Escaperooms Rotterdam

1 hours
Twee bijzonder escape rooms op een schitterende historische locatie nabij de Witte de With, centrum Rotterdam. Speel het verhaal van Henry Evers of speel het avontuur in de sacristie van de kerk. Vraag naar onze arrangementen.
Boek nu!
€ 139,00

Ebike Tours Rotterdam

2 uur
Ebike tours Laat de tegenwind maar komen. Op pad met de Ebike door Rotterdam. Heerlijk ontspannen op een milieuvriendelijke manier Rotterdam verkennen
Boek nu!
35,00 pp ex BTW