Tel: 010-4776477 | Zoek:
We're all around town!    
AroundTown Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam

AroundTown biedt de leukste bedrijfssuitjes in Rotterdam. Al onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen die op zoek zijn naar een leuke activiteit om samen te ondernemen en tegelijkertijd Rotterdam beter willen leren kennen. Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk vriendenweekend. We hebben de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes, van actieve teambuilding activiteiten tot grappige diner shows en muziek workshops. Wil je gewoon een rondleiding/tour door Rotterdam dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! Wij hebben echte Rotterdammers in huis die jou graag alle bekende en minder bekende plekken van Rotterdam laten zien. Hoor de levendige verhalen terwijl je je op een fiets, tandem, segway of tuktuk door de stad beweegt.

Crimineel Rotterdam

Tijdens deze tour leer je de rauwe kant van Rotterdam kennen.
Boek nu!
25,00 p.p.

COMPANY COMPETITION

De COMPANY COMPETITION is een old skool teambuilding toernooi waarin je slimheid, samenwerking en wilskracht moet bundelen om met zo min mogelijk hints zo snel mogelijk te ontsnappen. Je krijgt 60 min de tijd om het escape avontuur van The Architect te ontwaren. Snelheid en slimheid worden zo gecombineerd. Kwalificeer jij je met je team voor de finale?
Boek nu!
32,50 p.p.

Het Spel van Gouda

Het Spel van Gouda is een interactief stadsspel waarmee je op een unieke wijze kennis kan maken met Gouda en al haar historische bezienswaardigheden. Zo leiden de opdrachten je niet alleen langs de bekendste HighLights, maar maak je tijdens het spel ook meerdere uitstapjes naar minder bekende, maar zeker even mooie plekken in Gouda. Door het stukje competitie leer je je collega's een stuk beter kennen!
Boek nu!
€ 27,50 p.p. ex BTW

A Christmas Carol

4 hours
A Christmas Carol Een bijzondere kerstervaring. Het 19e -eeuwse kerstverhaal van Charles Dickens herleeft in volle glorie in tijdens kerst in de Arminiuskerk. In de historische raadzaal wordt het verhaal “A Christmas Carol” verteld volgens een eigentijdse bewerking. Een bijzondere invulling van uw kerstdiner of lunch op een zeer sfeervolle locatie.
Boek nu!
op aanvraag

Escaperooms Rotterdam

1 hours
Twee bijzonder escape rooms op een schitterende historische locatie nabij de Witte de With, centrum Rotterdam. Speel het verhaal van Henry Evers of speel het avontuur in de sacristie van de kerk. Vraag naar onze arrangementen.
Boek nu!
€ 139,00

Ebike Tours Rotterdam

2 uur
Ebike tours Laat de tegenwind maar komen. Op pad met de Ebike door Rotterdam. Heerlijk ontspannen op een milieuvriendelijke manier Rotterdam verkennen
Boek nu!
35,00 pp ex BTW

Solextour Rotterdam

2 uur
Gegarandeerd bekijks op de historische Franse Solex. Met de hele, familie of met je beste collega op een solex door groot Rotterdam. Ervaar de gezelligheid, de romantiek en de nostalgie van de jaren 60.
Boek nu!
65,00 p.p. ex BTW

Rotterdam Game op tablet

3 hours
De Rotterdam Game laat op zeer interactieve manier de stad zien. Ga op pad en wordt een echte moderne ” incrowder”. Een strategie game die met het hele team volbracht moet worden. Het spel wordt realtime gespeeld en je kan andere teams direct zien op de digitale kaart en je score is direct zichtbaar. Volledig location based en interactief. De spanning is constant aanwezig omdat je op het realtime scorebord zicht hebt op de meest actuele score.
Boek nu!
€ 27,50 p.p. ex BTW

Dudok tour

4 uur
Rotterdam is de stad van Architectuur. De indrukwekkende skyline met de Erasmusbrug, De Verticale Stad op de Kop van Zuid, de Markthal en het recent geopende Stadstimmerhuis geven hier blijk van. Een aantal internationaal bekende architecten wonen en werken in Rotterdam. Een van deze architecten heeft zijn signatuur achtergelaten.
Boek nu!
€55,00 pp ex BTW