Tel: 0031(0)6 83668792 | Zoek:
We're all around town!    
AroundTown Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam

AroundTown biedt de leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Al onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen die op zoek zijn naar een leuke activiteit om samen te ondernemen en tegelijkertijd Rotterdam beter willen leren kennen.

Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk vriendenweekend. We hebben de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes, van actieve teambuilding activiteiten tot grappige diner shows en muziek workshops. Wil je gewoon een rondleiding/tour door Rotterdam dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres!

Wij hebben echte Rotterdammers in huis die jou graag alle bekende en minder bekende plekken van Rotterdam laten zien. Hoor de levendige verhalen terwijl je je op een fiets, tandem of Segway door de stad beweegt.

https://thecocktailstories.nl/ 

Rotterdam Game

2,5 hours
De Rotterdam Game laat op zeer interactieve manier de stad zien. Ga op pad en wordt een echte moderne ” incrowder”. Een strategie game voor het hele team.
Boek nu!
€ 27,50 p.p.

VR Game Casa de Papel

1,5 h
VR Game Casa de Papel. VR Game, La Casa de Papel! Werk goed samen en ontrafel onder leiding van ´El Professor´ uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels moet je ook in de virtuele wereld goed samenwerken. Het spel is te spelen met grote groepen.
Boek nu!
29,50 p.p.

Cocktail workshop

2 uur
Leer zélf overheerlijke cocktails maken tijdens deze workshop. Het shaken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste smaak en specifieke bereidingstechnieken. En dat is nou precies wat jij gaat leren tijdens deze cocktail workshop!
Boek nu!
45,00 p.p.

Gin proeverij

2h
Gin Tonic proeverij. Tijdens het proeven wordt u meegenomen in de wereld van gin & tonic. De geschiedenis van gin en tonic is interessant. In de achttiende eeuw echter werd jenever door Britse soldaten geïntroduceerd om moed in te drinken.
Boek nu!
32,50 p.p.

Whisky proeverij!

2 uur
Whiskey proeverij. De proeverij omvat mooie Single Malt Whisky's uit verschillende landen van de wereld.
Boek nu!
32,50 p.p.

Crimineel Rotterdam

Tijdens deze tour leer je de rauwe kant van Rotterdam kennen.
Boek nu!
25,00 p.p.

Tandem tours

1,5 uur
Ga met onze gidsen op ontdekkingstocht met de tandem door Rotterdam. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van de dynamiek van Rotterdam en maak een tussenstop bij de vele hotspots die Rotterdam heeft.
Boek nu!
€ 27,50 pp

Escaperooms Rotterdam

1 hours
Twee bijzonder escape rooms op een schitterende historische locatie nabij de Witte de With, centrum Rotterdam. Speel het verhaal van Henry Evers of speel het avontuur in de sacristie van de kerk. Vraag naar onze arrangementen.
Boek nu!
139,00

E-bike Tours Rotterdam

2 uur
Ebike tours Laat de tegenwind maar komen. Op pad met de Ebike door Rotterdam. Heerlijk ontspannen op een milieuvriendelijke manier Rotterdam verkennen
Boek nu!
37,50 pp
× Hoe kunnen we je helpen?