Tel: 0031(0)6 83668792 | Zoek:
We're all around town!    
AroundTown Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam

AroundTown biedt de leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Al onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen die op zoek zijn naar een leuke activiteit om samen te ondernemen en tegelijkertijd Rotterdam beter willen leren kennen.

Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een leuk vriendenweekend. We hebben de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes, van actieve teambuilding activiteiten tot grappige diner shows en muziek workshops. Wil je gewoon een rondleiding/tour door Rotterdam dan ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres!

Wij hebben echte Rotterdammers in huis die jou graag alle bekende en minder bekende plekken van Rotterdam laten zien. Hoor de levendige verhalen terwijl je je op een fiets, tandem of Segway door de stad beweegt.

https://thecocktailstories.nl/ 

VR Game Casa de Papel

1,5 uur
VR Game Casa de Papel. VR Game, La Casa de Papel! Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen.
Boek nu!
25,00 p.p.

The Cocktails Stories

2 hours
Secretly tucked away in the Rotterdam city centre, there is an underground bar known for the quality and artistry of its cocktails that truly evoke the mood of a 1920s speakeasy. It will tantalize the taste buds of cocktail lovers. Experience the forgotten thrill of secret passwords, underground basements and just a touch of lawlessness. So shushhhhhh.
Boek nu!
32,50 p.p.

Cocktail workshop

2 uur
Leer zélf overheerlijke cocktails maken tijdens deze workshop. Het shaken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste smaak en specifieke bereidingstechnieken. En dat is nou precies wat jij gaat leren tijdens deze cocktail workshop!
Boek nu!
45,00 p.p.

Gin proeverij

2 hours
Gin Tonic proeverij. Tijdens het proeven wordt u meegenomen in de wereld van gin & tonic. De geschiedenis van gin en tonic is interessant. In de achttiende eeuw echter werd jenever door Britse soldaten geïntroduceerd om moed in te drinken.
Boek nu!
32,50 p.p.

Whisky proeverij!

2 uur
Whiskey proeverij. De proeverij omvat mooie Single Malt Whisky's uit verschillende landen van de wereld.
Boek nu!
32,50 p.p.

Crimineel Rotterdam

Tijdens deze tour leer je de rauwe kant van Rotterdam kennen.
Boek nu!
25,00 p.p.

Tandem tours

1,5 uur
Ga zelf op ontdekkingstocht met de tandem door Rotterdam. Door middel van vragen en foto's ontdekt u de rijke historie en bijzondere architectuur van de stad. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van de dynamiek van Rotterdam en maak een tussenstop bij de vele hotspots die Rotterdam heeft.
Boek nu!
€ 27,50 pp

Het Spel van Gouda

Het Spel van Gouda is een interactief stadsspel waarmee je op een unieke wijze kennis kan maken met Gouda en al haar historische bezienswaardigheden. Zo leiden de opdrachten je niet alleen langs de bekendste HighLights, maar maak je tijdens het spel ook meerdere uitstapjes naar minder bekende, maar zeker even mooie plekken in Gouda. Door het stukje competitie leer je je collega's een stuk beter kennen!
Boek nu!
€ 27,50 p.p. ex BTW

Escaperooms Rotterdam

1 hours
Twee bijzonder escape rooms op een schitterende historische locatie nabij de Witte de With, centrum Rotterdam. Speel het verhaal van Henry Evers of speel het avontuur in de sacristie van de kerk. Vraag naar onze arrangementen.
Boek nu!
€ 23,00 pp. uitgaande van 6 personen
× Hoe kunnen we je helpen?