Tel: 0031(0)6 83668792 | Zoek:
We're all around town!    
AroundTown Bedrijfsuitjes Rotterdam

Vrijgezellen feest Rotterdam.

Een vrijgezellenfeest is een feest dat door vrienden of familie (broers en zussen) van de bruid of bruidegom (die tot aan het huwelijk als “vrijgezel” beschouwd worden) georganiseerd wordt om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de bruid en bruidegom in kwestie in het huwelijk treden. Het feestje voor de bruid wordt doorgaans door een groep vriendinnen van de bruid georganiseerd, het feestje voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom.

Het is de gewoonte dat een vrijgezellenfeest een geldigheidsdatum van 90 dagen heeft. Indien de trouw niet binnen deze periode plaatsvindt zal de getuigen een nieuwe vrijgezellen moeten plannen

Het vrijgezellenfeestje is er doorgaans op gericht om de bruid of bruidegom voor paal of juist in het zonnetje te zetten. De locatie, de dag, het tijdstip en het antwoord op de vraag óf er wel een vrijgezellenfeestje gaat komen, dient bij voorkeur tot op het laatste moment geheim te worden gehouden om zo de vrijgezel in kwestie zo veel mogelijk te verrassen. Het is gebruikelijk dat de vrijgezel tijdens het vrijgezellenfeest in een opvallend kledingstuk wordt gehesen, zodat hij of zij duidelijk te herkennen is. In deze hoedanigheid dienen vaak één of meerdere gênante opdrachten uitgevoerd te worden.

Er zijn speciale arrangementen aan om de dag tot een succes te maken – hetzij voor de vrijgezel, hetzij voor de overige feestgangers. Zo is er bij paintballen standaard een konijnenpak voor de vrijgezel aanwezig, zodat de vrijgezel – die geen wapen krijgt – tijdens een potje paintballen door de feestgangers vrolijk opgejaagd kan worden.

AroundTown heeft verschillende leuke invullingen voor een vrijgezellen feest in Rotterdam. Van escaperooms, cocktail workshops, whiskey proeverijen tot city games en ribboten.

Gaat jouw beste vriend, broer of zus binnenkort trouwen? En aan jouw de taak een vrijgezellenfeest in Rotterdam te organiseren? Leuk!

We hebben een fantastische aanbod en doe inspiratie voor een onvergetelijke dag op. Alle uitjes kunnen aangepast worden aan uw wensen We hebben al meer dan 10 jaar ervaring als organisatiebureau. Alle uitjes inclusief professionele gidsen en begeleider  

× Hoe kunnen we je helpen?